З листа:
«Моя дочка осліпла й майже нічого не бачить. Трапилося це через те, що по дитячої дурості миючи Світла дражнила свою однокласницю, називаючи її четирехглазой і очкариком. Виховую я дітей одна, і, по правді сказати, вони мене не слухають. Я їй говорила, що її однокласниця не винна у своєму лиху й гріх глузувати із хворої людини, але дочка не слухала мене і як і раніше доводила нещасного ребенка.
Один раз до нас додому прийшла мати цієї дівчинки й сказала: “Сьогодні я викликала “швидку” своєї дочки, і це було останньою краплею, що переповнила чашу нашого терпіння. Дивлюся я, Ваша Світла так нічого й не зрозуміє, поки сама не побуває в шкірі тих, хто погано бачить. Я заплачу гроші, щоб її покарали, і нехай усе, що відбудеться, стане для неї наукою!”
И от у моєї дочки стало падати зір, лікарі лише дивуються й розводять руками. Допомогти вони не можуть, зір погіршується катастрофічно швидко. Я дуже Вас прошу, допоможіть нам, напишіть у своїх заговорх, як можна зняти прокльон, наведену на сліпоту».
Візьміть водохресну святу воду й сіль із Чистого четверга. Киньте сіль у воду й скажіть заговор, щоб зняти прокльон:
Корона Рятівника вище диявола
Знаменується свята рать,
Дияволові рабові Божу (ім'я) не взяти
Як воскрес у Великдень Ісус Христос,
Так щоб воскресло зір раби Божої (ім'я).
Нині й прісно й повік. Амінь.